Ak Parti Genel Merkezince Türkiye genelinde ‘yerli malı haftası’ etkinlikleri kapsamında açtığı ‘Yerli malı pazarı’ Batman’da da açıldı. Kadınların el emeği, göz nuru ürünlerinin bulunduğu pazarın açılışını Ak Parti Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin ve Belediye Başkanvekili Şevket Aksoy birlikte yaptı.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SERGİLENDİ
Batman Ak Parti Kadın Kolları’nın organize ettiği ‘Yerli malı haftası pazarı’nda kadınlar, el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi. Eski Yılmaz Güney Sinema salonu bitişiğindeki sokakta açılan pazarın açılışına Ak Parti Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici, Ak Partili kadınlar ve kalabalık davetli topluluğu katıldı. Etkinlik hakkında bilgi veren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bilici: “Kermesimizin amacı yerli malı haftasıyla yerli malına özendirmek. Yerli ve milli tüketim sağlanmalıdır. Bu etkinlik, 81 ilde eş zamanlı başlatılan bir program. Batman’da çok yetenekli kadınlarımız var. Kadınlarımızın emekleri evde köreliyor. Bu körelmeyi kaldırmak adına getirin ürünlerinizi satışını gerçekleştirelim dedik. Bu şekilde ev ekonomisine de destek olacaklar” dedi.

“KADINLARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
‘Yerli malı haftası’ pazarına gezen Ak Parti Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, alışveriş yaptı. Başkan adayı Güneştekin: “81 il’de eş zamanlı olarak Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın hazırlamış olduğu program kapsamında, Ak Parti il başkanlığı kadın kolları başkanlığımızın da organizasyonuyla yerli malı pazarına katıldık. Bugünkü programımız yerli malı haftasını nedeniyle yerli üreticileri ve kadınlarımızın hazırlamış olduğu ürünleri burada pazarlamaktır. Biz de yerli ürün pazarını ziyaret edip kadınlarımıza destek amaçlı alışveriş yaptık. Güzel bir çalışma olmuş. İnşallah bundan böyle bu tür etkinlikler devam edecek. Kadınlarımıza desteklerimiz devam edecektir” diye konuştu. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim