KADIN YOLCULAR GÜLLE KARŞILANDI
8 Mart Dünya Kadınlar Günü bir dizi etkinlikle kutlanırken, Batman Havalimanında dün seyahat eden kadınlar gidiş ve gelişlerde karanfil ve güllerle karşılandı. Batman Havalimanı görevlileri, kadın yolculara günleri nedeniyle gül ve karanfil armağan etti. İstanbul, Ankara ve İzmir yolculuğu yapan kadınlar günlerinde karşılaştıkları sürprize teşekkür etti.

HASTA KADINLARA GÜL
Özel Batman Yaşam Hastanesi'nde tedavi gören kadın hastalar, Tilmerç mahalle muhtar adayı Mesut Kalkan, hastanede tedavi gören tüm kadınları ziyaret ederek, gül jestinde bulundu. Özel Yaşam Hastanesi'nde görevli kadın personeller de gül jestinde bulunan muhtar adayı Kalkan'a teşekkür etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde emekçi kadınlar unutulmadı.

BATSO’DAN KARANFİL
Batman Ticaret Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürk parkı girişinde kadın yayalara karanfil armağan etti. Yaklaşık 500 civarında karanfili kadınlara armağan ettiklerini belirten BATSO Başkan Yardımcısı Cemil Demir: “Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutluyoruz” dedi. Öte yandan BATSO Atatürk parkı girişini kadın günü nedeniyle mor ve beyaz balonlarla süslemesi dikkat çekti. (Abdullah Türeli)

Editör: TE Bilişim