**Pegasus hava yolları şirketinin 2 Ağustos’ta Batman’dan İzmir’e başlattığı seferlerin bilet satışları sisteme girdi. Biletler, 130-170 TL’den satışa çıktı. 
OTOBÜS BİLETİ FİYATINA
Batmanlıların uzun süredir beklediği İzmir direkt seferler 2 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Batman havalimanından start alıyor. Batmanlılar şimdiden ucuz bilet için yer ayırıyor. Pazartesi, Çarşamba ve Pazar günü saat 13.15’te Batman’dan uçacak olan Pegasus hava yolları şirketi, Batman-İzmir direkt seferlerini 130 ila 170 TL’den satışa çıkardı. Batmanlılar, ucuz biletlere adeta akın etti. İzmir direkt seferlerinin İstanbul ve Ankara kadar ilgi görmesi bekleniliyor.

“ANTALYA SEFERLERİ UNUTULMASIN”
Diyarbakır’a göre hem ucuz bilet hem de saati uygun olan Batman seferlerine şimdiden ilgi gösteren bazı yurttaşlar; “Seferlerin başlatmasında emeği geçen başta Milletvekili Ataullah Hamidi, Vali Ahmet Deniz ve diğer yetkililere teşekkürü bir borç biliyoruz. Batman’ın İzmir seferlerine ihtiyacı vardı. Şimdi de Antalya seferleri için yöneticilerimizin gerekli duyarlılığı göstereceklerine inanıyoruz” diye konuştular. (Bahar Çakar)

 

Editör: TE Bilişim