BATMAN’A 2 YENİ VALİ YARDIMCISI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan kararname ile 624 mülki idare amirinin yeri değişti. Batman Vali Yardımcılığı’na bir yıldır Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde görev yapan Kadir Kılıç ile yine aynı sürede Bursa-Büyükorhan’da Kaymakamlık yapan İbrahim Güneş, Batman’ın yeni Vali Yardımcısı oldu.

KADIN VALİ YARDIMCISI KAYMAKAM OLDU

Bir yıldır Batman Vali Yardımcılığını yapan Tuğba Polat, Aydın’ın Köşk ilçesinin Kaymakamı oldu. Yine geçen yıl Batman’da göreve başlayan Vali Yardımcısı Muhammed Yüksel ise Manisa’nın Gördes İlçe Kaymakamlığına atandı. Ardahan’ın Posof Kaymakamı Murat Mete ise Sason’un yeni Kaymakamı oldu. Batman’ın Gercüş ilçesine ise Tokat-Başçitlik Kaymakamı Server Sinanoğlu atandı.

DÖRT KAYMAKAM YER DEĞİŞTİRDİ

Sason ilçe Kaymakamlığını bir yıldır vekaleten yürüten eski Burdur-Altınyayla Kaymakamı Samet Serin, Yozgat’ın Sarıkaya ilçe Kaymakamlığına atandı. Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci Bartın Valiliği Hukuk Müşavirliğine,  Batman’da Kaymakam adayı olarak görev yapan Ömer Sevgili Araban Kaymakamlığına ve Ümit Fırat Böçkün ise Akçadağ Kaymakamlığına atandı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim