** Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilen TYP geçici kadroları açıklandı. İş-Kur İl Müdürü Besim Eviz, adayların iki gün içinde evraklarını Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etmelerinin gerektiğini söyledi.

PAZARTESİ GÖREVDE OLACAKLAR
5800 Kişinin müracaat ettiği 396 geçici TYP kadrosuna seçilenlerin listesi Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş-Kur binasında askıya çıktı. İş-Kur İl Müdürü Besim Eviz, Batman ve ilçelerindeki eğitim yuvalarında önümüzdeki yılın 30 Haziran’ına kadar çalışacak olan adayların iki gün içinde evraklarını İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etmelerinin gerektiğini söyledi.

LİSTELERE UMUTLA BAKTILAR
İş-Kur’un geçici kadrosuna başvuran adaylar, dün sabah erken saatlerde listelerin asıldığı Milli Eğitim ve İş-Kur binasına adeta akın etti. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün SMS gönderdiği adaylar, iki gün içerisinde istenilen belgelerini Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edecek. Görev yerlerinin de Cuma gününe kadar belirleneceğini kaydeden İş-Kur İl Müdürü Eviz: “Pazartesi günü 396 kişi görev yerinde olacak. Bundan böyle işlemleri tamamen Milli Eğitim Müdürlüğü sürdürecek” dedi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim