** Görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir ise firma yöneticilerine 6 ay süre tanıdıklarını belirterek; “Çarşı merkezinde de firmaya yer verdik. Sürelerini fazlasıyla dolduran firmanın ilçe garındaki bürosunu kapatmak zorunda kaldı” dedi.

SÜRESİZ KAPATMA

İlçe otogarında uzun süredir çevre il ve ilçelerin yolcu taşımacılığı yapan 7 firma bürosu Belediye Zabıta ekiplerince süresiz kapatıldı. Görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, şehirler arası otogarda yer verdikleri 7 firmanın sözlerinde durmadıklarını ifade etti. Taşımacılık firmasına ilçe otogarında 6 ay süreyle izin verildiğini belirten Özdemir; “7 Firmaya her türlü imkanı tanıdık. İzin verdiğimiz firma bürosuna çarşı merkezinde de çalışma imkanı tanıdık. Maalesef iyi niyetimizi suistimal edince, Zabıta ekiplerimiz ilçe otogarındaki büroyu süresiz kapattı” diye konuştu.



“YOLCULAR MAĞDUR OLACAK”

İlçe oto garında 7 firmanın hizmet verdiğini belirten Bilal Aslan ve Resul Işık; “Batman’dan Elazığ, Malatya, Mardin, Şırnak, Bitlis, Muş, Van illeri ile Kızıltepe, Nusaybin, Cizre, ,İdil, Silopi, Dargeçit ve Tatvan ilçelerine yolcu taşımacılığı yapıyoruz. Belediye’nin kurallarına da uyuyoruz. Bazı firmalar gibi bizim de ilçe otogarında şubemiz olsun istiyoruz. Yolcularımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Belediye’den isteğimiz kapatılan şubemizin açılmasıdır” dediler.

Editör: TE Bilişim