*Yeni stadyum bitişiğindeki 120 dönümlük alana yapılması kararlaştırılan 500 yatak kapasiteli hastanenin ihalesi için Vali Hulusi Şahin ve Milletvekili Ziver Özdemir, umutlu konuştu: “Yeni hastanemizin ihaleye çıkması an meselesi.”

İHALE İÇİN GÜN SAYIYOR

2021 Yılında yapılacak yatırımlar arasında yer alan Batman’ın 500 yatak kapasiteli şehir hastanesi, ihale için gün sayıyor. Komşu il Diyarbakır’ın 1000 yatak kapasiteli şehir hastanesi ile birlikte bu ay sonunda ihaleye çıkması beklenilen hastane için umutlu konuşan Vali Hulusi Şahin, “Yeni hastanemiz tasarruf tedbirlerine takılmadı. Her şeyi hazır hastanenin çok yakında ihaleye çıkmasını bekliyoruz. Bu önemli yatırımda herhangi bir engel yok” dedi.

ÖZDEMİR: “GELİŞMELER OLUMLU”

500 Yatak kapasiteli Batman Şehir Hastanesi’nin projesinin de Sağlık Bakanlığı’nın onayından geçtiğini ifade eden Milletvekili Ziver Özdemir, şunları kaydetti: “Sağlık Bakanı sayın Fahrettin Koca’ya, Batman’a yapılacak hastaneyi defalarca dile getirdik. En son Diyarbakır’da Bakan sayın Koca ile yaptığımız görüşmede yine 500 yatak kapasiteli hastaneyi sorduk. Diyarbakır’ın bu ay sonu ihaleye çıkmasıyla Batman hastanesinin de çıkmasını bekliyoruz. Gelişmeler olumlu.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim