**Batman kent merkezindeki muhtarlarla ‘Huzur’ toplantısında bir araya gelen Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç; “2500 Bekçi, trafik memuru, komiser ve müdürlerle teşkilat olarak en büyük aşiret biziz. Halkımızın huzuru için buradayız” dedi.

“MAHALLE TOPLANTILARINI SIKLAŞTIRACAĞIZ”
Batman kent merkezi ile Balpınar beldesindeki mahalle muhtarlarının da katıldığı 49 muhtarla ‘Huzur’ toplantısı gerçekleştiren Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, yardımcıları ve şube müdürleri, önemli mesajlar verdi. Batman yöresinin en kalabalık aşiretinin, 2500 kişilik Batman Emniyet teşkilatının olduğunu belirten Müdür Kıraç: “Bekçi, tekniksen, trafik polisi, komiser ve müdürleri ile teşkilat olarak halkımızın huzuru için gece-gündüz demeden görevimizin başındayız. Bundan böyle mahallenin mülki amiri konumundaki muhtarlarımızla sık sık bir arada olacağız. Huzur toplantılarını sıklaştıracağız. Her mahalle, sokak, apartman, ev ve meskende oturanlar huzur içinde yaşayacak. Hiçbir kaygı duymayacak” dedi.

“PANDEMİ NEDENİYLE BİR ARAYA GELEMEDİK”
Yaklaşık 2 yıldır görev yaptığı Batman’da geçen süreçte ‘güvenlik’ konusunda kendilerini gözden geçirdiklerini de kaydeden Kıraç, şöyle devam etti; “Muhtar ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri fire vermeden değerlendiriyoruz. Çok önemsediğim huzur toplantılarını maalesef pandemi nedeniyle sıklaştıramadık. Vatandaşlarımız ile de bir araya gelemedik. Bundan böyle aşılamanın hız kazanmasıyla önümüzdeki süreçte bu toplantıları düzenlemeye devam edeceğiz. Muhtarlardan ricam mahalle polisiyle ilgili hiçbir konu gizli kalmasın. Batmanlıların can ve mal güvenliği ile huzurunu korumakta kararlıyız.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim