**Batman’a en yakın belde olan 6 Bin nüfuslu Balpınar’ı doğalgazla buluşturmanın çabası içinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Geylani: “2020’de beldemize yeni bağlanan Segırka, Zorköy ve Yeniköy’e altyapı hizmetlerini kazandıracağız. Doğalgaz için de çalışmalarımız sürüyor” dedi.

“BELDEMİZİ RAHATLATIR”
Seçim vaatlerinden biri olan doğalgazı Balpınar ile buluşturacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Geylani: “Bu yıl, beldemiz ile yeni mahallelerde hizmet atağımız devam edecek” dedi. Belde girişindeki 2200 metre uzunluğundaki yolun da asfaltlanacağını ifade eden Başkan Geylani: “Havaların düzelmesiyle beldemizin giriş yolu asfaltlanacak. Beldede ulaşım daha da rahatlayacak. Sadece altyapı değil, belediyenin halihazır imar planını da hayata geçireceğimiz projelerden biri olacak” diye konuştu.

“ARAÇ FİLOMUZ GENİŞLEYECEK”
Belediyenin araç filosuna da değinen Başkan Geylani, şöyle devam etti: “Kepçe ve traktörün de içinde yer alacağı bazı araçları alacağımız makine parkımızla beldenin dört bir yanına hizmet vereceğiz. Beldemizin Segırka, Zorköy ve Yeniköy’ün içme suyu ve kanalizasyon sorununu bu yıl çözüme kavuşturacağız. Ayrıca Balpınar’ın yollarını da elden geçireceğiz. Beldemize yetecek bol suyu da bu yıl beldenin dört bir yanına ulaştıracağız.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim