*AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen’in kardeşi Mücahit Ekmen’in düğün törenine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le birlikte katılan Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, sanatçı Gültekin Gönülaçar’ın şarkılarının bir bölümüne eşlik etti.

*Kürtçe ve Türkçe şarkı söyleyen Bakan Eker, sanatçı Gönülaçar’a, “Burada Maliye Bakanımızın da masadaki diğer konukların da yerine söyledim. Yeter artık. Edi Bese” dedi.

BAKANLAR DÜĞÜN YEMEĞİNDEYDİ

Ak Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen’in kardeşi Mücahit Ekmen’in düğün yemeğine katılan Tarım, Gıda, Hayvancılık Bakanı Mehmet Eker, sanatçı Gültekin Gönülaçar’ın Kürtçe ve Türkçe şarkılarına eşlik etti. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Siirt Milletvekili Afif Demirkıran ve Batman Valisi Yılmaz Arslan’la birlikte düğün yemeğinin verildiği Elit salonuna kalabalık bir kitleyle katılan Tarım Bakanı Mehdi Eker, sanatçı Gültekin Gönülaçar’ın, “Rındamın”, “Batman’e Batman’e”, “Burası Muştur” ve “Oy Melik, melik” Kürtçe-Türkçe şarkılarına eşlik etti.


TARIM BAKANI EKER; “EDİ BESE…”

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile diğer konukların da ısrarla şarkı söylemesini isteyen Gönülaçar’a seslenen Bakan Eker, “Hem Kürtçe hem de Türkçe şarkı söyledim. Bakan arkadaşım Şimşek için de masada oturan diğer konuklar için de söyledim. Artık yeter. Edi bese” diye konuştu. Tuba (Çelik)-Mücahit Ekmen çifti için Elit düğün salonunda verilen yemeğe yaklaşık 2500 kişi katıldı. AK Parti’nin ilçe ve belde Belediye Başkanlarının da eksiksiz katıldığı düğün töreninde salonda izdiham yaşandı. AK Parti Belediye Başkan adayı Emin Ekmen, bakanlar ile konuklara teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim