**Halkların Demokratik Partisi Batman Milletvekili adayları, ilçe ve belde gezilerinin ardından kent merkezine yöneldi. Çarşı-Pazar ve tekstil atölyelerini dolaşan HDP’li adaylar, akşamları da seçim lokallerinde seçmenlerle buluşuyor. 


ÇARŞI-PAZAR DOLAŞTILAR
HDP Batman Milletvekili adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız, seçim kampanyasını son günlerde kent merkezine kaydırdı. Gündüzleri çarşı-pazar halk arasına karışan HDP’li adaylar, tekstil kentteki işçileri de ziyaret edip destek istedi. Semt pazarlarında esnafı dinleyen, alış-veriş yapan yurttaşlarla sohbet eden HDP’li adaylar, emekçileri de unutmuyor.


ADAYLAR TEKSTİL KENTTE
10 Tekstil firmasının bulunduğu havaalanı bitişiğindeki tekstil kenti ziyaret eden HDP Milletvekili adayları, tekstil firmalarında çalışan işçilerin sorunlarını dinledi. İstanbul, İzmir ve büyük illerdeki mağazaların taleplerini karşılayan Batman’daki tekstil firmalarında çalışan emekçilerle sohbet eden HDP’li Milletvekili adayları; “7 Haziran seçimleri yaklaştıkça her işyerine uğrayacağız. Seçmenlerin desteğine ihtiyacımız var” dediler.



SEÇİM LOKALLERİNDE ADAYLAR
Karanlığın çökmesiyle birlikte daha çok kenar mahallelerde açılan seçim lokallerinde seçmenlerle bir araya gelen HDP Milletvekili adaylarından Atalan, Acar Başaran ve Yağız, yöresel kıyafetlerle seçmenlerden alkış alıyor. HDP’nin Petrolkent mahallesinde açtığı seçim lokalinde adayları yakından tanıma imkanı bulduklarını söyleyen bazı seçmenler; “Adaylarımızı lokallerde karşımızda görünce mutlu oluyoruz” dedi. Bu arada 1 Mayıs işçi bayramı kutlamaları için dün sanayi esnafını ziyaret eden HDP’li adaylar, emekçilerin bayramını kutladı


Editör: TE Bilişim