** Yarıda kalan 3. Etap ‘Vizyon projesi’ uzun bir aradan sonra başlıyor. Esentepe projesi de onay beklerken, inşaat sektörünün de dört gözle beklediği ‘hava mania’ sorununu da aştıklarını belirten Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy: “Hava mania sorununu çözdük. Yakında kamuoyuna detaylı açıklama yapacağız” dedi.

SEKTÖRÜN GÖZÜ HAVA MANİADAYDI
Son iki yıldır inşaat sektörünü durdurma noktasına getiren hava mania sorununa köklü çözüm bulduklarını belirten Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy: “Özel bir firmayla birlikte hava mania sorununu çözdük. İnşaat sektörünün gözü bu meseledeydi. Çok sağlam bir firmayla çalıştık. Yakında bu konunun geniş hatlarını kamuoyuna duyuracağız. Bu konuda ciddi mesafe kat ettik. Hava mania sorununun çözülmesiyle Batman’da inşaat sektörü yeniden canlanacak” diye konuştu.

3. ETAP VİZYON BAŞLIYOR
Turgut Özal bulvarında 3. Etap Vizyon projesinin ihalesinin tamamlandığını da kaydeden Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü: “Turgut Özal bulvarının devamı olan projenin son bölümüne de yakın bir sürede başlıyoruz. Hedefimiz, yarıda kalan projeleri tamamlamak. Ayrıca üzerinde titizlikle durduğumuz Esentepe projesine de onay bekliyoruz. Onay verilir verilmez, Esentepe mükemmel bir görünüme kavuşmuş olacak.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim