**Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastane bahçesindeki 5 katlı lojmanın bodrum katındaki kalorifer kazanı bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Belediye İtfaiye ekipleri, yangını güçlükle kontrol altına aldı. KORKUTAN YANGIN
Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesindeki boş lojmanın zemin katındaki yangın, paniğe neden oldu. Önceki akşam saatlerinde beş katlı lojmanın zemin katındaki kalorifer kazanın olduğu bölümden yükselen dumanlar etrafı sardı.  Yangının büyümesi üzerine hastanede önlem alındı. Hastane görevlileri yangın tüplerini acil servis önünde bekletti.
İTFAİYE EKİPLERİ YANGIN SÖNDÜRDÜ
SGK İl Teşkilatının başka bir kuruma devrettiği boş lojmanın zemin katındaki yangına Belediye itfaiye ekipleri, zamanında müdahale etti. Bir saatte yangını kontrol altına alan itfaiye ekiplerine hastane görevlileri de yardım etti. Çevredeki semt sakinleri, aylardır boş olan eski lojmanın yıkılması için ilgili mercilere başvurduklarını belirterek; “Atıl durumdaki binanın değerlendirmesini istiyoruz” dediler.


Editör: TE Bilişim