*DSİ Genel Müdürü Murat Acu, beraberindeki heyetle tarihi ilçe Hasankeyf’te süren çalışmaları masaya yatırdı ve projelerin hızlandırılması için ilgililere talimat verdi.

VALİ DENİZ’E ZİYARET
Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf’te devam eden projeleri yerinde incelemek üzere Batman’a konuk olan Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Murat Acu, Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti. DSİ Genel Müdürü Acu’ya, Daire Başkanları ve Mardin Ilısu 16. Bölge Müdürü Ali Köseali de eşlik etti. Vali Deniz’e teşekkür eden Acu ve beraberindeki heyet, yatırım projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. DSİ Genel Müdürü Acu ve beraberindekiler ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini belirterek, “Hasankeyf ilçemizde yürütülen çalışmaların hızlandırılmasını istiyoruz” dedi.

HASANKEYF’TE İLK TOPLANTI
Batman’ın ardından tarihi ilçede beraberindeki heyetle projelerin koordine edildiği şantiye binasında ilgili birim yetkilileriyle bir araya gelen Genel Müdür Murat Acu, sosyal medya hesabında şunları kaydetti: “Hasankeyf’i yeniden yerleşim çalışmalarını koordine edildiği şantiyede düzenlediğimiz koordinasyon toplantısında ilk olarak Ilısu Barajı ve HES projesi kapsamında devam eden çalışmaları masaya yatırdık.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim