**Bir süre önce HDP’den istifa edip ve geçtiğimiz hafta Ak Parti’ye katılan Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren ve Bekirhan Belde Belediye Başkanı Fırat Karabulut, Ak Parti İl binasında düzenlenen tanıtım programına katıldı. Belediye Başkanları Eren ve Karabulut, halka hizmet için Ak Parti’ye geçtiklerini belirtti.

“HİZMETİN ADRESİNE GELDİLER”
Yaklaşık 6 ay önce HDP’den istifa eden ve geçtiğimiz hafta Ak Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen programla Ak Parti’ye katılan Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren ile Bekirhan Belde Belediye Başkanı Fırat Karabulut, Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen tanıtım programına katıldı. Kalabalık partili topluluğunun katıldığı programda konuşan Ak Parti İl Başkanı Akif Gür: “AK Parti her anlamda marka şehirler ve marka belediyelere sahip ve bünyesinde son katılımlarla birlikte 794 belediye, binlerce teşkilat mensubu ve 11 milyona yakın üyesi ile büyük bir partidir.  Hatta Parti'nin ötesinde milletin  kendisidir.  AK Parti Belediyelerde elde edilen başarılar üzerine kurulmuştur. Belediye başkanlarımız seçildikleri parti'den istifa ederken kısa ve öz deyişiyle şu ifadede bulunmuşlardı. ‘HDP'nin bölgedeki siyaseti halkımıza ters düşüyor. HDP'nin belediyeciliği hizmet belediyeciliği değildir’  Belediye başkanlarımız kendi seçildikleri yörede halkına milletine daha iyi hizmet vermek için hizmetin adresi olan AK Partiyi tercih etmişlerdir. Partimize hoş geldiler” dedi.

 “HALKIMIZA SIRTIMIZI DÖNMEDİK”
Ak Parti’ye katılan Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren ise sırtlarını Kozluk halkına dönmediklerini belirterek şunları söyledi: “Yerel seçimde aday olduk, kazandık. İlk aday olduğum dönemde kullandığım cümleyi burada da kullanmak istiyorum; girdiğim her evde bunu söyledim, biz adaletli olacağız. Hak-hukuku göz önünde bulunduracağız dedik. Ayrıca toplumsal sorunları, kendi bireysel sorunlarımızı önüne çıkarmayacağız dedik. İstifa ettiğim partiye gelince, Kozluk’ta halk arasında yüzde 90 oyla aday oldum.  O parti beni aday gösterdikten sonra kişisel fikirlerimi açıkladım. Yarın birileri tarafından yönlendirilirsek ben bunu kabullenmeyeceğimi kendilerine de söylemiştim.  Bir iki ay içinde fikir ayrılığa düştük ve istifamı verdim. Ayhan Eren hiçbir zaman ne halkına ne de çevresine dönmemiştir. Sosyal medya üzerinden bize saldıranlar bu memleket için bugüne kadar ne yaptı? Yeni süreçte Ak Parti ile gerçek hizmetin ne olduğunu insanlarımıza göstereceğiz ve hizmet yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ile tüm Bakanlarımızla ve parti yetkililerimizden hizmet sözü aldık.” Bekirhan Belde Belediye Başkanı Fırat Karabulut ise; “Biz burada halkımıza ve partimize söz veriyoruz; beldemize hizmet edeceğiz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim