**BATSO İstişare Grubu adayı Bayram Demirhan, seçime sayılı günler kala üyeleri sandığa davet etti. Demirhan; “BATSO seçimleri, Batman’ın ve iş dünyasının geleceği için önemli. Üyelerin bu önemli seçimde en doğru kararı vereceğine inanıyoruz” dedi.

“GÜÇLÜ EKİPLE YOLA ÇIKTIK”
8 Ekim Cumartesi günü Kültür Merkezi konferans salonunda yapılacak olan seçimin Batman’ın ve iş dünyasının geleceği için önemli bir sınav olacağını ifade eden Demirhan, şöyle konuştu; “Günlerdir sürdürdüğümüz kampanyamızda üyelerimizin bize gösterdiği ilgi ve teveccühü için minnettarız.  Geçmişlerimiz, geleceğimizin aynasıdır. Bu çerçevede üyelerimizin en doğru kararı vereceğine olan inancımız tamdır. Bugüne kadar verdiğimiz her vaadin de arkasında duracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Biz Batman’ın geleceğini planlayan güçlü bir ekiple yola çıktık. Ticaret ve Sanayi Odaları bir şehrin aynası ve istihdam için önemli bir lokomotifdir.”

“ŞEHRİN DİNAMİKLERİYLE ODA’YI YÖNETECEĞİZ”
Tüm vaatlerinin arkasında olacaklarını kaydeden Demirhan; “Batman'ın geleceği samimi ve dürüst bir yönetimin oluşmasıyla ancak Batman dev yatırım ve hizmetlerden faydalanabilir. Şehrin bütün dinamikleri ile bu kararları alıp Batman'da güzel işler yapacağız. Odamızın ilk kurucusu merhum Mahmut Ortaboy ile uzun yıllar odamız da başkanlık yapan merhum Mehmet Teymur'u rahmetle anıyoruz. Bugüne kadar şehrimizde unutulan petrol sektörlerine yönelikte önemli girişimlerimiz olacak. TPAO, TÜPRAŞ ve BOTAŞ'la üniversite iş birliğinde petrol türevlerine yönelik de projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Üyelerimizi demokratik haklarını kullanmak için sandık başına bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim