**Polis teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümü Batman’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Polis araçlarından oluşan konvoy, Turgut Özal bulvarını turladı. Siren sesleri, günden habersiz olanları tedirgin etti. 


YUNUSLAR ŞOV YAPTI
170. Kuruluş yıldönümünü kutlayan polis teşkilatı, Batman’da da çeşitli etkinliklere imza attı. Etkinlikler kapsamında polis otolarından oluşan konvoy, Turgut Özal Bulvarı’nda siren sesleriyle, 10 Nisan polis gününü kutladı. Valilik bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk bırakan Emniyet Müdürü Necati Denizci ve beraberindeki Emniyet teşkilatı, diğer etkinliklere katıldı.



10 NİSAN ETKİNLİĞİ
Polis teşkilatının 170. yıl kuruluş yıldönümü nedeniyle öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları, şehit ailelerin ziyaret edilmesi, Ulu cami’de şehitler için Mevlüd okutulması gibi çeşitli etkinliklerin yapıldığı Batman’da Emniyet Müdürü Denizci, etkinliklere katılan konuklara teşekkür etti.



ÜNİFORMALI KADIN POLİSLER
Batman’da görev yapan kadın polisler de günlerini kutlamanın heyecanını yaşadı. Valilik bahçesindeki törene üniformalarıyla katılan kadın polisler, günlerinde şıklıklarıyla dikkat çekti. Turgut Özal Bulvarı’nda araç turu düzenleyen polis otoları, bayraklarla süslendi. Kadın polis sayısının her geçen yıl arttığı Batman’da, bu yıl etkinliklerde kadın özel hareket ekipleri de katıldı.

 

Editör: TE Bilişim