*Vali Ahmet Deniz, yeni yıl öncesi görev başındaki asker ve polisler ile 2018 yılının ilk bebeklerini ziyaret etti.

GÖREV BAŞINDAKİ GÖREVLİLERİ UNUTMADILAR
Yılbaşı gecesinde il yöneticileri, görevlerinin başındaki personelleri ziyaret edip yeni yıllarını kutladı. Vali Ahmet Deniz'e, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar eşlik etti. Merkeze bağlı Bıçakçı Jandarma Karakolu ve uygulama noktasında görev yapan askerleri, Batman-Diyarbakır yolu üzerindeki polis uygulama noktasında görev yapan polis memurları ile Bayındır Mahallesindeki Şehit Hasan Gül Polis Merkezi'ni ziyaret eden Vali Deniz,  asker ve emniyet mensuplarının yeni yılını kutladı. Vali Deniz, yolculuk yapan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Deniz, şöyle konuştu: “Polis ve askerimiz gece gündüz demeden, vatandaşlarımızın huzur ve güveni için çalışıyor.”

BİR ZİYARET DE YENİ YIL BEBEKLERİNE
Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret eden Vali Deniz, bebeklere sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu. 2017 yılının en son doğan Bahar-Gökhan Güvenmiş çiftinin bebeğini ve yeni yılın ilk bebeği İbrahim-Müyaser Atsan çiftinin doğan bebeğini hastanede ziyaret eden Vali Deniz, bebeklere çeşitli hediyeler vererek, ailelerin yeni yıllarını kutladı. Hastanede doğum yapan diğer anneleri de ziyaret eden Vali Deniz, aileleri tebrik ederek, yeni yıllarını kutladı.

“HUZUR OLUNCA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR”
Yeni yılın huzur ve mutluluk getirmesini isteyen Vali Deniz, "2018 yılının kardeşlik içerisinde, sorunsuz, sıkıntısız bir yıl olmasını temenni ediyorum.  Yeni yılın ilk bebeklerimizi ziyaret ettik. Biri kız diğeri erkek, iki çocuk dünyaya geldi. Rabbim onlara uzun ömürler versin. Huzur olunca her şey daha güzel oluyor. 2018 yılı 2017 yılından inşallah daha huzurlu olacak" diye konuştu. Hastane personelinin ve hasta yakınlarının da yeni yılını kutlayan Vali Deniz, daha sonra hastaneden ayrıldı. (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim