ÖĞRENCİLERİNE MÜZİĞİ SEVDİRDİ

Yaklaşık 7 ay önce atandığı Kozluk Çok Programlı lisesinde müziği öğrencilerine sevdiren Şenay Aybüke Yalçın’ın, facebook hesabındaki türküleri sosyal medyada paylaşılıyor. Müzik öğretmeni Yalçın, 21 Mayıs 2017 tarihinde de okuldaki şenliklere katılan Kaymakam Orhan Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak ve okul yöneticilerine müzik resitali vermişti. Kaymakam Aktürk, Aybüke öğretmenin etkinlikteki görüntülerini sayfasında paylaştı.

ARAÇ SAHİBİ GÖZALTINDI
Olayın ardından elleri bağlı halde Ağaçlık mahallesi yakınlarında bulunan ticari araç sürücüsü Mehmet F., Kozluk İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce gözaltına alındı. İlçe merkezindeki durakta tanımadığı bir kişi tarafından Ağaçlık mahallesine gittiği sırada silahlı bir kişiyi daha yolda araca aldığını ifadesinde anlatan araç sahibinin sorgusu devam ediyor.

BAŞKAN’IN YEĞENİ UCUZ KURTULDU

Belediye Başkanı Veysi Işık’ın, avukat yeğeni Muhammed Işık’ın kullandığı otoyu öğle saatlerinde tarayan saldırganın uzun namlulu silahından çıkan kurşunlar, Devlet Hastanesi yolundaki bazı ev ve işyerlerinin de camlarına isabet etmişti. Tepecik Mahallesi hastane yolunda saldırganın, Başkanın yeğeninin de bulunduğu aracı taradığı sırada 50 metre ötede öğretmen Yalçın’ın içinde bulunduğu otoda kurşunların isabet ettiği talihsiz müzik öğretmeni kaldırıldığı hastanede hayata veda etti. Araçtaki dört öğretmen ise yara almadan kurtulmuştu.

BAŞKAN IŞIK, “ARAÇ DEĞİŞTİRDİM”

Batman’daki cenaze törenine katıldıktan sonra Çorum’a da giden Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, olay günü araba değiştirdiğini ifade etti. Avukat yeğeni Muhammed Işık’ın kullandığı araca kurşunların da isabet ettiğini söyleyen Başkan Işık, “O gün araç değiştirdim. Benim o araçta olduğumu biliyorlardı ama o gün başka araçla Belediye’ye gittim. Makamıma oturduktan 15 dakika sonra saldırının olduğunu duyunca hastaneye geldim. Aybüke öğretmenin hayatını kaybetmesi ailemden bir can aldı” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim