**Batman’ın Belde mahallesinde 8 katlı apartmanın birinci katında oturan 50 yaşındaki kepçe operatörü Ömer Güven, çalıştığı Aksaray dönüşünde bunalıma girdi. Gece yarısı henüz bilinmeyen bir nedenle ailesine “İntihar edeceğim” diyen talihsiz Güven evindeki av tüfeğiyle canına kıydı.

GECE YARISI İNTİHAR
Uzun bir süredir intihar vakalarının dindiği Batman’da, kepçe operatörünün av tüfeğiyle canına kıyması Belde mahallesi 3212 sokak sakinlerini şok etti. Bir süredir Aksaray’da kepçe operatörü olarak çalışan 3’ü kız 4 çocuk babası 50 yaşındaki Ömer Güven, önceki gün ikindi saatlerinde geldiği Batman’a, 34 UK 3715 plakalı caddy aracını kaldığı Sefanur apartmanı önüne park etti. Uzak yolun yorgunluğunu daha üzerinden atamayan talihsiz Güven, henüz bilinmeyen bir nedenle gece yarısı ailesine ‘intihar edeceğim’ dedikten sonra odasına çekildi.

“SES DUYMADIK…”
Duvardaki av tüfeğini çenesinin altına bıraktıktan sonra tetiğe dokunan Ömer Güven, kanlar içinde kaldı. Ailesi olay karşısında sinir krizleri geçirdi. 12 yıldır oturduğu 8 katlı apartmanda kalan komşuları ise gece 01.30 sıralarındaki olayın şokunda olduklarını söylediler. Kepçe operatörünün örnek bir sima olduğunu belirten apartman sakinleri, “O, şakacı ve sakin bir simaydı. Aksaray’da çalışıyordu. Yeni gelmişti, daha geceyi geçirmeden böyle bir olayla karşılaşmasının şokundayız. Av tüfeğinin sesini bile duymadık” dediler. Bu arada otopsisi Diyarbakır’da yapıldıktan sonra Batman’da toprağa verilen Güven’e yakınları gözyaşı döktü.

Editör: TE Bilişim