‘Genişletilmiş İl Danışma kurulu’ toplantısında konuşan Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekerek: “Evet, yorulacağız, sıkıntılar çekeceğiz. Belki de uykusuz kalacağız ama mutlu sona ulaşacağız” dedi.

SALON PARTİLİLERLE DOLDU

Batman Ak Parti İl Danışma kurulu toplantısında konuşan İl Başkanı Murat Güneştekin, çabalarının seçim değil, tüm dünya mazlumlarının özgürlüğü için olduğunu belirtti. Çok sayıda partilinin katıldığı danışma kurulu toplantısında İl Başkanı Murat Güneştekin ve Batman eski Milletvekili Ziver Özdemir partililere seslendi. Ak Partili Kozluk, Sason, Hasankeyf, Yücebağ ve Kayapınar Belediye Başkanlarının da bulunduğu toplantıda  konuşan İl Başkanı Güneştekin: “Evet, yorulacağız. Sıkıntılar çekeceğiz, belki de uykusuz kalacağız ama mutlu sona ulaşacağız. Çünkü hem milletimizi hem de ümmeti kurtarmanın başka yolu yok. 2019 Yılı milletimizin bekası açısından çok hayati bir öneme sahip olduğundan, kendimiz, çocuklarımız, milletimiz ve ümmet için çalışalım. Geç kalırsak bunun vebalini ödeyemeyiz. Çabamız sadece bir seçim kaygısı değil, ümmetin kurtuluşu ve tüm dünya mazlumlarının özgürlüğü içindir. Bu anlayışla çalışalım.”

İL KONGRESİ BU AYDA YAPILACAK

Batman eski Milletvekili Ziver Özdemir ise İslam aleminin sıkıntılı günler geçirdiğine işaret etti. Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “ABD Başkanının açıklamasıyla beraber islam dünyasının liderleri biraz daha kendilerine çeki düzen versinler. İslam alemi liderleri başını kuma gömüyor. Ey Müslümanlar, aklımızı başımıza almamız lazım. Bu mesele bugünün meselesi değil ki. Evet liderlerimiz meydanlara çıkıp cami avlularında ‘Kahrolsun İsrail’ demekle İsrail kahrolmuyor ki? Cuma günü Ankara’da camiye gittim, biz de etkinliğe katılalım, caminin önündeki ayakkabılara baktım, hepsi yabancı markalı ayakkabılardı. Şöyle kendi ayaklarının üzerine dursa İslam alemi sorun çüzülecektir.” Öte yandan Ak Parti İl Başkanlığı kongresinin Bitlis’le birlikte bu ay içinde yapılacağını söyleyen İl Başkanı Güneştekin, “Kongremize Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Şimdiden kongremizin hazırlıklarına başladık” dedi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim