** Vali Ahmet Deniz, Kozluk’un ardından Gercüş ilçesini ziyaret etti. Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Ünal Koç’tan brifing alan Vali Deniz, Devlet Hastanesi inşaatı ve mesire alanında incelemelerde bulundu. Muhtarlarla da bir araya gelen Vali Deniz: “Halkın parası halka gidince güzel şeyler oluyor” dedi.

İLÇE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Vali Ahmet Deniz, ilçe ziyaretlerine Gercüş’le devam etti. Bazı kurum müdürlerinin de eşlik ettiği Vali Ahmet Deniz, Gercüş Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Ünal Koç’tan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Deniz: “Kaymakamı tebrik ediyorum. Demek ki severek, gönülden çalışma olunca başarılı olunuyor. Amaç hizmet olunca, halkın parası teröre değil halka gidiyorsa güzel şeyler çıkıyor. Tüm gayemiz iyi işlerde bulunmak. En hizmeti yapmak. Hayır duası almaktır” dedi.

YATIRIMLARI İNCELEDİ
Kaymakamlığın ardından Gercüş yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulunan Vali Deniz, Gençlik Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilatının katkılarıyla tamamlanan spor kompleksinin de açılışını yaptı. Tesislerin açılışını yapan Vali Deniz: “Ben de spor tutkunuyum. Şuan sizinle bir müsabaka yapmayı çok isterdim. Fakat bugün gelen şehit haberlerinden sonra milletçe üzüntü içerisindeyiz. İnşallah başka bir gün sizinle spor yaparız” dedi. Daha sonra Dicle Anadolu Lisesi’nde öğrencilere kitap dağıtan ve 5 dakika kitap okuyan Vali Deniz, öğretmenlerle de bir araya geldi. Korucu noktasında nöbet tutan korucuları da ziyaret eden Vali Deniz, Kırkat gölü dibinde yapımı devam eden mesire alanında da incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı. (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim