* Günde 3 kişinin estetik ameliyatı olduğu Özel Yaşam Hastanesinde başarılı operasyonlara imza atan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Behcet Tarlak, "Yüz, insan için değerli bir bölgedir. Yüz üzerinde yaptığımız değişikliklerde naturelliği ön plana çıkarıyoruz" dedi.

 

* Kuzey ırak'ın Kürt bölgesi ile Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesinde onlarca kişinin estetik ameliyatından geçtiğini belirten Dr. Tarlak, "Ne İran ne de büyük kentlere gitmeye gerek yok. Batman'da başarılı estetik operasyonlara imza atıyoruz" diye konuştu.

 

AYDA 60-90 ESTETİK AMELİYATI

 

Batman, burun ile kulak estetik ameliyatı ile adından söz ettiriyor. Kuzey Irak'ın Kürdistan bölgesinde daha önce İran'da estetik ameliyatı olanların da aralarında bulunduğu Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde ortalama ayda 60 ila 90 arasında estetik ameliyatı gerçekleştirdiklerini söyleyen Kulak Burun Boğaz Uzmanı Behcet Tarlak, "2,5 yıl süreyle Gaziantep'te görev yaptım. 4 Aydır geldiğim Batman'da gerek Doğu Anadolu Bölgesinde gerekse de Kuzey Irak'ın Kürdistan bölgesinden ortalama ayda 60 ila 90 arasında estetik operasyonu gerçekleştiriyoruz. Daha önce İran'ı tercih eden Kürt bölgesindeki yurttaşlar, hastanemizdeki tedaviden oldukça memnunlar" dedi.

 

ESTETİK YAPTIRAN YAPTIRANA

 

Özel Yaşam hastanesi KBB uzmanı Dr. Behcet Tarlak, şöyle devam etti; "Estetiğin oturması bir yılı buluyor. Artık büyük kentlere hasta göndermiyoruz. Yüz şekli ile hatlarına göre estetiği yapıyoruz. Yüz, insanlar için değerli bölgedir. Yüz üzerinde yaptığımız değişikliklerde naturelliği ön planda tutuyoruz. Burun ve kulak estetik ameliyatlarına talep var. Doğuştan burun ve kulak şekli düzgün olmayanlar ile beğenmeyenler estetiği tercih ediyor. Artık estetik operasyonları için büyük şehirlerin yolunu tutmaya gerek yok."

 

HASTALARA BÜYÜK KOLAYLIK

 

10 Yıl önce açılan Özel Yaşam hastanesini 37 yatak kapasitesinden 75'e çıkardıklarını ifade eden hastane yönetim kurulu Başkanı Mehmet Dinç, "Son yıllarda  hastanemizin estetik bölümünde görev yapan başarılı uzmanların operasyonlarını duyanlar hastanemizi tercih ediyor. Özellikle Kürt bölgesi ile Doğu bölgesinden ciddi bir hasta potansiyelimiz var. Hastanemizin başarısında bize her konuda destek sağlayan iş adamı Ahmet Dinç'in katkısı büyüktür. Hastane kapasitesini önümüzdeki aylarda iki katına çıkaracağız" diye konuştu.



"Burnum daha güzelleşti"

 

Özel Yaşam Hastanesinde burun ameliyatı olan Sertap Onurcan, başarılı operasyona imza atan KBB uzmanı Dr. Behcet Tarlak'a teşekkür etti. Kontrole gelen Onurcan, burnunun estetik alqmeliyatıyla düzeldiğini belirterek, "Artık büyük şehirlere gitmeye gerek yok. Evimin önünde ameliyat oldum. Belli aralıklarla kontrole geliyorum. Uzmanın gösterdiği ilgiden memnunum. Başarılı bir ameliyat geçirdim, burnum daha da güzelleşti" dedi.

 

Editör: TE Bilişim