**’Değerler eğitimi’ toplantısında konuşan Vali Hulusi Şahin: “Bizim en önemli meselemiz maarif davamızdır. Çocuklarımızı yanlış yönlendirmeye çalışan fitneler boş durmuyor. Bizim de bu durum karşısında çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
Eğitim sisteminin tüm birimlerinde, derslerde ve ders dışı faaliyetlerde, milli ve manevi değerlerin öğrencilere ve gençlerimize daha etkin ve verimli bir şekilde aktarma konusunda yürütülecek çalışmaların ele alındığı “Değerler Eğitimi Toplantısı” Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Toplantıya Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şemsettin Dursun,  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vekili Ümit Çiçek, İl Müftü Vekili, Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü, Batman Kız Öğrenci Yurdu Müdürü ve Süveybe Ana Kız Öğrenci Yurdu Müdür Vekili, MÜSİAD Batman Şube Başkanı, TÜMSİAD Batman şubesi temsilcisi, ASKON Batman Şube Başkanı,  KADEM Batman şubesi temsilcisi, Birlik Vakfı Batman İl Başkan Vekili, ENSAR Vakfı Batman Şubesi temsilcisi, MEDAV Batman Temsilcisi, ÖNDER Batman İl Başkanı, TÜGVA İl Başkanı, Türk Kızılay Batman Şube Başkanı, Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı, Cihannüma Derneği Batman İl Temsilcisi, İHH Batman İl Temsilcisi katıldı.

“HEPİMİZ EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜYÜZ”
Toplantıda konuşan Vali Şahin, şunları söyledi: “Bizim en önemli meselemiz maarif davamızdır. Çocuklarımızı yanlış yönlendirmeye çalışan fitneler boş durmuyor. Bizim de bu durum karşısında çok çalışmamız gerekiyor. Bu hususta gayret etmemiz çocuklarımızı ve gençlerimizi doğru bir ahlak ve sağlam bir karakter ile yetiştirmemiz elzemdir. Hepimiz eğitim gönüllüsüyüz. Sivil Toplum Kuruluşlarında gönüllü olarak şehrimizde çok önemli çalışmalar yapıyorsunuz, Bu çalışmalarınızı Valilik olarak destekliyoruz ve destek vermeye de devam edeceğiz. Yeter ki bu konuda projeler üretin ve hayata geçirin.” Toplantıda, değerler eğitimi konusunda yürütülecek çalışmalarda ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının koordineli bir şekilde çalışması gerektiğine dikkat çekildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim