*Polis Eşleri Batman Şube Başkanlığı’nın düzenlediği kermeste elde edilen gelir, Şehit, Gaziler ile maddi durumu yetersiz Emniyet mensuplarının üniversitelerde okuyan çocuklarına bağışlanacak.

EMNİYET TEŞKİLATI’NDAN KERMES
Polis Eşleri Batman Şube Başkanlığı’nın düzenlendiği kermes ilgi gördü. Batman Polisevi bahçesinde düzenlenen kermese Vali Ekrem Canalp, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, bazı il yöneticileri ile seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kermes açılışında konuştu. Köroğlu; “Bugün burada bir hayırlı işe, bir iyilik hareketine hep birlikte adım atıyoruz. Öncelikle de şunu belirtmeden geçemeyeceğim sayın Valim, malum akşam Mersin’de alçakça bir saldırı vardı. 1 şehidimiz var. Yaralılarımız var. Öncelikle teşkilatımıza, milletimize baş sağlığı dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Etkinliğimiz ona denk geldi maalesef” dedi.

“KÜÇÜCÜK DE OLSA KATKIDA
BULUNMAK İSTİYORUZ”
Kıraç, şöyle devam etti; “Buradaki amaç, şehit ve gazi yakınımız,  ekonomik imkanı olmayan meslek arkadaşlarımızın üniversitede okuyan çocuklarına küçücük de olsa bir yardım etmek, bir katkıda bulunmak amacıyla Polis eşleri Derneğimiz, merkezi Ankara, hanımefendinin başkanlığında sevgili meslektaşlarımın eşlerinin hazırladığı bir program sayın valim. Onlara da huzurlarınızda teşekkür ediyorum bu gayretlerinden dolayı. İnşallah bereketli olur. Dostlarımızın katkılarıyla güzel olacağını düşünüyorum.” (Altan Ayaz)

Editör: TE Bilişim