**Batman’da polis teşkilatının 117. Yılı, bu yıl bir dizi etkinlikle kutlanacak. Kutlamalara ünlü ses sanatçısı Kıraç katılacak. Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç; “Teşkilatımızın 117. Yılını gururla kutlayacağız” dedi.

ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEVLİD OKUTULACAK
Pandemi nedeniyle yaklaşık iki yıldır kısıtlı kutlanan Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü bu yıl coşkuyla kutlanacak. Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, etkinliklere bu yıl daha önce söz verdikleri ünlü sanatçı Kıraç’ın da katılacağını söyledi. Program kapsamında 8 Nisan’da şehit polisler için Gültepe camisinde Mevlid-i Şerif okutulacak. 9 Nisan Cumartesi günü ise Valilik ve Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu güzergahta Kıraç konser verecek. 10 Nisan Pazar günü ise Valilik bahçesinde il protokolünün katılımıyla Atatürk büstüne çelenk bırakılacak.

EMNİYET MÜDÜRÜ SÖZÜNÜ TUTTU
Yaklaşık iki yıl önce sosyal medyadan bazı vatandaşların akrabası olan Kıraç’ın Batman’da konser vermesini istediği Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, pandemi nedeniyle talebi yerine getirememişti. Salgının kontrol altına alınmasıyla birlikte Emniyet Müdürü Kıraç, konser için de sözünü tutmuş oldu. Batmanlıları konsere davet ede Müdür Kıraç; “Şanlı teşkilatımızın 117. Yılını coşkuyla kutlayacağız. Batmanlı hemşerilerimizi konsere bekliyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim