** Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi, 4. Olağan Genel Kurul’da Başkan Hüseyin Ekmen ve yönetimi, tekrar göreve seçildi. Başkan Ekmen, hedeflerinin 2. TOKİ konut projesini gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

TEK LİSTEYLE KONGREYE GİDİLDİ
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Hüseyin Ekmen ve ekibi yeniden güven tazeledi. Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan kongreye Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Genel Başkan Yardımcısı Gazi Aykırı, Mali Sekreter Ömer Kurnaz, Teşkilatlanma Sekreteri Arif Yıldız, Şube Başkanları ve dernek üyeleri katıldı. 500 üyenin sandık başına gittiği seçimde Hüseyin Ekmen başkanlığındaki yönetim kuruluna Mehmet Ali Kırşan, Nimet Tüfekçi, M.Selim Altunkaynak ve Seyfettin Göner seçildi.

BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR
Kongre sonrası Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, sandık başına giden üyelere teşekkür etti. Başkan Ekmen, şöyle konuştu: “Örnek bir kongreyi daha geride bıraktık. Demokrasi gereği bugün sandık başındayız. Bizi bu göreve layık görenlere teşekkür ediyoruz. Amacımız üyelerimize hizmet etmektir. Üyelerimiz ne zaman bize ‘dur’ dese bırakmasını da biliriz. Bugün biz görevdeyiz, yarın başkaları. Kongreye katılan tüm konuklara teşekkürü bir borç biliyoruz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim