*Birlik Vakfı Batman Şubesi, 23-24 Eylül 2017 tarihinde Batman’da düzenlemeyi planladığı Ekonomi Çalıştay’ı için geri sayım başladı.

* İş dünyasının önemli isimlerinden Ali Koç, Ethem Sancak, Nihat Özdemir, MÜSİAD ve diğer Ekonomi Dernek yöneticileri de Batman’daki Çalıştay’a katılacak.

MECLİS BAŞKANI DA GELİYOR
Birlik Vakfı Batman Şube Başkanı Hamdullah Tüzün, 23-24 Eylül 2017 tarihinde Batman’da düzenlemeyi planladıkları ‘Yeni Türkiye vizyonunda Doğu ve Güneydoğu’nun kalkınmadaki rolü’ konulu ‘Çalıştay’ hazırlıklarını son aşamaya getirdiklerini söyledi. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Tarım Gıda ve Hayvancılık ve Gümrük Bakanları’nın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in de aralarında bulunduğu bölge Milletvekillerini de Çalıştay’a davet ettiklerini belirten Tüzün: “Batman’da son yılların en önemli ekonomi ağırlıklı çalıştayı’na hazırlanıyoruz” dedi.

İŞ DÜNYASI DA KATILACAK
İş dünyasının önemli isimlerinden Ethem Sancak, Nihat Özdemir, Ali Koç, MÜSİAD ve diğer Ekonomi Dernek yöneticilerini de Batman’daki Çalıştay’da ağırlayacaklarını ifade eden Tüzün, şöyle konuştu: “Antalya, Şanlıurfa ve bazı Büyükşehirlerin Belediye Başkanları da konuğumuz olacak. Amacımız, Batman’ın ekonomideki beklentilerini masaya yatırmak. Batman için bu önemli Çalıştay için geceli-gündüzlü çalışıyoruz. Çalıştay’a yönelik hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bayram sonrasında Çalıştay programımız netlik kazanacak. Ayrıca Çalıştay’a, Doğu ve Güneydoğu’daki bölge Milletvekillerinin tamamını davet edeceğiz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim