** Nev Eğitim Kurumlarının NCL pençesindeki Ahmet Çınar Abay için düzenlediği yardım kermesine katılan Vali Hulusi Şahin: “Gençlerin sahiplendiği her şey bir başka oluyor. O kadar güzel bir kermes düzenlenmiş ki duygulanmamak elde değil” dedi.

ÖĞRENCİLERİN DUYARLILIĞI
Beyincik erimesi hastası 5 yaşındaki Ahmet Çınar Abay için kentin dört bir yanından destekler sürüyor. Nev Eğitim Kurumları hafta sonu okul bahçesinde kermes düzenledi. Vali Hulusi Şahin, eşi Ebru Şahin, Ahmet Çınar’ın babası İhsan Abay, eşi ve yakınlarının katıldığı kermeste yaklaşık bin öğrenci ürünlerini sergiledi. Kermese destek veren Vali Şahin: “Herkes karınca kararınca bu kampanyaya destek verdi. Belli bir yol aldık. Ben açıkçası ümitliyim. Bu parayı toplayacağız öyle görünüyor. Bunun dışında başka girişimlerimiz de var. Umut ediyoruz Ahmet’e çare olacak. Sadece para yetmiyor dua da gerekiyor. Gençlerin sahiplendiği her şey bir başka oluyor. Bugün o kadar güzel bir kermes düzenlemişler ki gerçekten duygulanmamak elde değil. Gençlerimizin duyarlılığı, sosyal sorumluluk duyguları gerçekten çok ileri seviyede” dedi.

BABA ABAY: “ÜMİDİM ARTTI”
Kermese katılan baba İhsan Abay ise şunları söyledi: “Gerçekten Allah bu halktan razı olsun. Dünden beri ümitlerim epey arttı. 700 Bin euroluk tedavi masrafları söz konusu. Keşke SGK bu tedavi üstlenebilseydi ama ilaç firmaları ne yazık ki bu durumu istismar ediyor. Valimizin, halkımızın ve toplumun diğer kesimlerinin duyarlılığı bizleri duygulandırdı. Allah hepsinden razı olsun.” Öte yandan kermesten sağlanacak gelir Ahmet Çınar için açılan yardım hesabına aktarılacak. (Barış Arslan-Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim