**Çarşı merkezindeki bir büfeye dadanan hırsızlar, önce kuaförün duvarını deldi, ardından da 15 bin TL’lik sigara ve milli piyango biletleriyle iz kaybettirdi.
BÜFE 8 KEZ SOYULDU
Cumhuriyet meydanındaki Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği binasına yakın mesafedeki büfeye önceki akşam dadanan hırsızlar, önce kuaförün duvarını deldi, ardından 15 bin TL’lik eşyayla sırra kadem bastı. Büfe bitişiğindeki İhsan Cengiz’e ait kuaför işyerine giren hırsızlar, malzemelere dokunmadı. Balyozla duvarı delen ve bir kişinin geçiş yapabileceği yere açan hırsızlar, daha önce yedi kez soydukları büfede sekizinci soyguna da imza attı.



15 BİN TL’LİK HIRSIZLIK
2000 İş merkezi karşısında Şaban Sökmen’e ait büfenin duvarını delip içeri giren hırsızlar, tezgahta buldukları milli piyango biletlerinden 350 çeyrek, 40 yarım ve 10 tam bilet ile 75 karton marlboro sigarayla iz kaybettirdi. Azılı hırsızların işyerine sık sık girmesinin şokunu yaşadıklarını belirten büfe sahibi Şaban Sökmen; “Bu kadarına da pes doğrusu. Kuaförle aramdaki duvarı delip içerde yaklaşık 15 bin liralık malzemeyi götüren hırsızlardan davacıyım. Sanki beni izliyorlar. Daha önce de halı saha top oynarken soyunma kabininde param çalınmıştı. Hırsızlarla başım dertte” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim