BATMAN'ın İpragaz Mahallesi'ndeki açık havada yapılan düğüne kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobilden rastgele ateş edildi.
Olayda bir kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı. Olayın düğün yakınlarında bildiri dağıtımına engel olunduğu için çıkmış olabileceği iddiaları araştırılıyor. 

Batman'ın İpragaz Mahallesi'nin Cizre Caddesi yakınlarında açık havada düzenlenen damat Mehmet Kurt ve Tatvan'dan getirilen ve ismi öğrenilemeyen gelinin düğünü kana bulandı. Düğünün başladığı akşam saat 20.00 sıralarında kimliği henüz bilinmeyen kişiler tarafından bir otomobilden ateş açıldı. Açılan ateşte Cizre Caddesi üzerinde market işleten 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Özcan Temel ensesine aldığı kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. 16 yaşındaki Şükran Akgül, 18 yaşındaki Mert Kasar ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi ise yaralandı. Silahlı saldırı üzerine düğünün yapıldığı alana çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesine götürülüp tedaviye alındı. 

Silahlı saldırıyı yapan zanlıların kimliklerini belirlemek için çalışma başlatılırken, olayın düğün yakınlarında bildiri dağıtımına engel olunduğu için çıkmış olabileceği iddiaları araştırılıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Editör: TE Bilişim