*Batman Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in memleketinde önemli çalışmalara imza atacağını belirten dünya sanatçısı Ahmet Güneştekin; “Her şeyden önce yeni Rektörün doğduğu topraklara bir bilim insanı olarak hizmet edecek olması son derece önemlidir ve desteklenmedir. Yaşanan bazı olumsuzluklara karşılık, bu süreçte iyi şeyler de olduğunu görmek bana umut veriyor” dedi.

GÜNEŞTEKİN’DEN YENİ REKTÖRE DESTEK
Batman Üniversitesi’ne yeni atanan Batmanlı Rektör Prof. Dr. İdris Demir’e bir destek de Uluslararası sanatçı Ahmet Güneştekin’den geldi. Yeni Rektör Prof. Dr. İdris Demir ile yıllardır tanıştıklarını belirten Güneştekin; “Dünyanın en prestijli üniversitelerinden Oxford Üniversitesinde birçok çalışmada bulunan İdris Demir kardeşimizin, doğduğu topraklara bir bilim insanı olarak hizmet edecek olması son derece önemlidir ve desteklenmelidir. Rektör Demir’le senelerdir tanışırız. Öğrencilik ve kariyer hayatında iletişimimiz kopmamış, çalışmalarını yakından takip ettim” diye konuştu.

“İYİ ŞEYLER BANA UMUT VERİYOR”
Sanatçı Güneştekin, şöyle devam etti: “Prof. Dr. İdris Demir’in, Batman Üniversitesi adına önemli şeyler yapacağına eminim. Bu süreçte her konuda yeni Rektörümüzün takipçisi ve destekçisi olacağımı da söylemek istiyorum. Prof. Dr. Demir’e başarılar diliyor, yaşanan olumsuzluklara karşılık bu süreçte iyi şeyler de olduğunu görmek bana mutluluk veriyor.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim