DİCLE’DE CESEDİ BULUNDU

Cuma günü Kantar köprüsü yakınlarında atladığı Dicle nehrinde hayatını kaybeden 52 yaşındaki Bedri Oğuz’un cesedi dalgıçlar tarafından bulundu. Batman’da oturduğu ve evli olduğu öğrenilen Oğuz’un, Cuma günü ikindi saatlerinde dolmuşla gittiği Kantar köprüsü yakınlarındaki Salkım Dinlenme tesisinde kısa bir süre dinlendiği öğrenildi. Tesis sahibi Hayrettin Kara, tesisten ayrılmadan önce Bedri Oğuz’la 5-6 dakika sohbet ettiğini de anlattı.

“ÇOK TEDİRGİNDİ”

Kantar Köprüsü yakınındaki Salkım Tesisi sahibi Hayrettin Kara, şunları kaydetti: “Bedri Oğuz’la bir tanışmışlığım yok. Köy minibüsünden indi. Tesise geldi, İsmimi sordu, 30 yıllık arkadaşım olduğunu söyledi. O’nu dinledim. Su istedi, kendisine bir pet şişe su ikram ettik, o yarım şişedeki suyu istedi. Bir pet şişe su içti. Kantar köyüne gideceğini belirtti. Çok tedirgindi, kendinde değildi. Kantar köprüsünden geçti. Bir daha da o’nu görmedik.”

DALGIÇLAR BULDU
Üç gündür kendisinden haber alınmayan Bedri Oğuz’un cansız bedenine dün sabah saat 10.00 sıralarında ulaşıldı. Diyarbakır’dan gelen Jandarma Dalgıç Arama ekipleri, Batman Belediyesi İtfaiye dalgıç ekibi ve Bitlis Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekiplerinin yoğun çalışmasıyla cesed baraj havzasındaki sudan çıkarıldı. Kantar köprüsü karşısındaki kayalıklarından Dicle nehrine atladığı ileri sürülen Oğuz’un olayıyla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Oğuz’un yakınları, olay yerinde gözyaşı döktü. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim