** Bugün Batman’a gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tamamlandığında 30 Milyon TL’ye mal olacak Batman Bahçeşehir Koleji ve Yaşam Merkezi’nin de aralarında bulunduğu yatırımların toplu açılışını yapacak.

 

** Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel de kolej açılışına katılacak. Batman Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Önal: “Türkiye’nin en büyük Bahçeşehir Kolejini, Batman’a kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

30 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Bugün Batman’da halka seslenecek ve toplu açılışlar gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar tamamlandı. 9 Ay önce ilk etabı biten Türkiye’nin en büyük Bahçeşehir Koleji’nin de aralarında bulunduğu yatırımların toplu açılışını Erdoğan yapacak. Batman’ın fahri hemşehrisi Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’in de katılacağı programda Türkiye’nin en büyük Bahçeşehir Kolejinin kampüsü hizmete girecek.

 

İLK ETABI 9 AYDA TAMAMLANDI

Batman’a büyük bir yatırımı kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Batman Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Önal: “9 Ay gibi bir sürede kampüsün ilk etabını tamamladık. Eğitim kampüsü ve yaşam merkezini bir arada inşa ediyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı sayın Enver Yücel’in açılışını yapacağı kolejimiz, Türkiye’nin en büyük ve en modern eğitim yuvalarından olacak” diye konuştu.

 

EĞİTİM KAMPÜSÜ VE YAŞAM MERKEZİ

8 Derslikli anaokul, 24 derslikli ilkokul, 12 derslikli anadolu lisesi ve meslek yüksek okulunun yer alacağı kampüsün yaşam merkezinde ise 1400 Metrekare restaurant, 300 metrekare açık yüzme yavuzu, 600 seyircili iki sentetik çim saha, buz pisti, tenis kortu, eğlence merkezi, 450 kişilik açık amfi tiyatro, ekolojik ev, hayvanat bahçesi ve hobi bahçeleri gibi sosyal tesislerin de yer alıyor. 

Editör: TE Bilişim