*Batman’ın en işlek güzergahlarından Dörtyol kavşağında akraba ailelerin kavgasında kan döküldü. Aralarında husumet bulunan ve akraba olan ailelerin kavgasında silahla vurulan TPAO işçisi 40 yaşındaki Süleyman Yel, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı baba ve oğlu ise tedavi altına alındı. En kalabalık güzergahta meydana gelen olayda çevredekiler panik yaşadı

TARTIŞMA ÖLÜMLE SONUÇLANDI
Batman’ın en işlek güzergahında silahlı saldırıya uğrayan 40 yaşındaki Süleyman Yel, yaşamını yitirdi. Bahçelievler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Dörtyol kavşağında husumetli olan ve akraba oldukları öğrenilen iki ayrı grubun silahlı saldırısında 40 yaşındaki Süleyman Yel, hayatı kaybetti. Ağabeyi Abdulkadir Yel ile oğlu Seyithan Yel yaralandı. Yaralılar, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olay, dün Batman’ın işlek güzergahında yaşandı. Turgut Özal Bulvarı Dörtyol kavşağında, gübre bayiliği yapan Abdulkadir Yel’in işyerinde önünde başlayan tartışma büyüdü. Bahçelievler cami sokağının girişinde ise silah sesleri büyük paniğe yol açtı. Çevredeki kalabalık, olayı şaşkınla izledi.

YEL, TPAO İŞÇİSİYDİ
Beşiri ilçesinin Atbağı (Bazbute) köyünden olan ve aralarındaki husumet olduğu öğrenilen akraba iki ayrı grubun silahlı saldırısında, TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nün Dodan sahasında görev yapan evli ve 4 çocuk babası Süleyman Yel, vücuduna aldığı kurşunlarla ağır yaralandı. Gübre bayiliği yapan Abdülkadir ile oğlu Seyithan Yel ayaklarından aldıkları kurşunlarla yaralandı. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 40 yaşındaki Süleyman Yel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İki yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, olay yerinde boş kovan topladı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Otopsisi Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan Süleyman Yel’in Atbağı köyünde toprağa verileceği öğrenildi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim