*20762 Sayılı Batman Tarım Kredi Kooperatif Başkanlığı görevinde 6. kez güven tazeleyen Güneykent mahalle muhtarı İsmet Demir: “Batman’da 1734 üyemiz var. Amacımız, çiftçilerin ihtiyaçlarını yerine getirmektir” dedi.

DEMİR, GÜVEN TAZELEDİ
Batman Tarım Kredi Kooperatifi Başkanlığı’na 6. kez seçilen İsmet Demir, üyelere teşekkür etti. Cumartesi Kooperatif binasında yapılan kongreye tek liste ile gidildi. Şanlıurfa Bölge Birliği yöneticileri, Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ebubekir Doğan, Tarım İl teşkilatı yöneticileri ile muhtarların katıldığı genel kurul toplantısında bir kez daha başkanlığa seçilen Güneykent mahalle muhtarı İsmet Demir, 20762 sayılı Batman Tarım Kredi Kooperatifini daha da güçlendirmeyi planladıklarını ifade etti. Kooperatifi borçsuz ve başarılı bir yere taşıdıklarını kaydeden Başkan Demir: “6’ıncı kezdir bizi bu göreve layık gören üyelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM
Batman Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Demir, çiftçilerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri yeni dönemde yerine getirmeyi bir görev bileceklerini söyledi. Her zaman çiftçilerin yanında olduklarını kaydeden Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tekrar bizi bu göreve layık gören çiftçilerimize hizmetin en iyisini getireceğiz. Yöredeki çiftçilerimizin sorunlarını zaman zaman bağlı olduğumuz Şanlıurfa Bölge Birliği’ne iletiyoruz.” Demir başkanlığındaki Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu şöyle oluştu: “Ramazan Kavak, Şerafettin Tüzün, Mehmet Salih Mecitoğlu, Şakir Boğa, Mehmet Şirin Özalp, Ömer Taner, Mehmet Emin Tidim, Faysal Gönülaçar, Fesih Oğurlugil ve Mahşuk Çiçekliyüz.” (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim