**Batman’ın Bahçelievler mahallesi 1618 sokakta tek katlı evi kül olan Tural ailesi, gözyaşlarını tutamadı. Henüz bilinmeyen bir nedenle yanan evi, itfaiye ekibi, söndürmekte güçlük çekti.
**Eşyalarının tümünün yandığını belirten Mehmet Emin Tural; “Kimsenin evde olmadığı bir saatti. Evde ne varsa yandı, kül oldu. Yaklaşık 50 bin TL’lik zararımız var” dedi.

EV KÜL OLDU
Batman’ın Bahçelievler mahallesi 1618 sokakta Mehmet Emin Tural’a ait evde çıkan yangın, sokak sakinleri arasında paniğe yol açtı. Dün sabah saatlerinde alevlerin tutuştuğu tek katlı ev, bir anda dumanlar içinde kaldı. Belediye itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen, evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Eşi ve yakınlarıyla birlikte evinin yanmasını gözyaşlarıyla çaresizlik içinde izleyen Mehmet Emin Tural; “Erken saatlerde evden çıkmıştık. Oğlum okuldaydı. Ben de işim için yoldaydım. Eşim de dışarıya çıkmıştı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında evde ne varsa yandı” dedi.





GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Evdeki eşyaların yanmasına gözyaşı döken Mehmet Emin Tural’ın eşi ise; “Her şey iki dakika içinde oldu. Ne olduğunu anlayamadık. Bir anda etraf alev topuna döndü. O anda kimsenin evde olmaması büyük bir şanstı. Evde hiç bir şeyimiz  kalmadı. Maddi durumumuz elverişli değil. Bu kış mevsimini nasıl geçireceğiz” dedi. Bu arada Belediye itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmesine rağmen eşyaların büyük bölümü kullanılamaz hale geldi. Sokak sakinleri, yangına müdahale etmek için Belediye itfaiye ekiplerine yardım etti.

Editör: TE Bilişim