Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, villa taşıma, Batman Kasaplar Derneği’ni ziyaret etti. Kasapların sorunlarını dinleyen Çiftçi; “En çok öne çıkan sorunlar büyükbaş hayvan fiyatlarının, küçükbaş hayvan fiyatlarını çok geçmesi. Ayrıca kasapların mezbahane ile ilgili sorunları da çözüm bulmalı” dedi.

BU KEZ KASAPLARI ZİYARET ETTİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, kasapların sorunlarını ve taleplerini dinlemek için Batman Kasaplar Derneği Başkanı Mehmet Ali Rüzgar ve yönetimini ziyaret ettiler. Ziyarette kasapların sorunlarını dile getiren Batman Kasaplar Derneği Başkanı Mehmet Ali Rüzgar, büyükbaş hayvanların fiyatlarının çok fazla artmasının normal olmadığını ve daha bir çok alanda sorunları olduklarını dile getirdiler.

“BÜYÜKBAŞ HAYVAN FİYATLARI ARTIYOR”
Oda Başkanı Çiftçi, şöyle devam etti; “Esnafımızın sorunlarını çözmek ve onların dertleriyle dertleşmek için her alanda elimizden geleni yapıyoruz ve esnafımız için çalışıyoruz. En çok öne çıkan sorunlar büyükbaş hayvan fiyatlarının, küçükbaş hayvan fiyatlarını çok geçmesi. Kasaplarımız bu konuda devletin büyükbaş hayvanların ithal edileceğini söylerse bu fiyatların düşeceğini ifade ettiler. Bununla beraber kasaplar için en önemli şeylerden biri olan mezbahanede sorunların olduğu ve yetersiz kaldığını ve bu konuyu vali beyle de görüşeceklerini belirttiler. Bizler de esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız.” (Bünyamin Ayaz)

Editör: TE Bilişim