Batman Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları’nın 19.’su Meydan Mahallesi’nde gerçekleşti. Mahallelinin sorunlarını dinleyen Vali ve Başkanvekili Hulusi Şahin; “Mahallede gençlerimiz için Bilgi Evi ve kütüphane, kadınlarımız için kurs merkezleri ve çocukları için oyun alanları oluşturacağız” dedi.

19. BULUŞMA MEYDAN MAHALLESİNDEYDİ
Meydan Mahallesi Meydan Ortaokulu’nda gerçekleştirilen ‘Mahalle Buluşmaları’ programına Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Yürük ve Muzaffer Özkan, İl Emniyet Müdür Vekili, kamu ve belediye birim müdürleri, mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalleli katıldı. Valisi Şahin, Mahalle Muhtarı Erdoğan Atmaca’nın mahalle sakinleri adına taleplerini tek tek dinledi. Muhtar Atmaca semt pazarı, çok katlı otoparkın üst kısmının değerlendirilerek ÇATOM’a dönüştürülmesi, trafik sorunu, park sorunu, cadde ve sokak iyileştirme çalışmaları gibi önerilerini vatandaşlar da dilek ve temennilerini Vali Şahin’e iletti.

BİLGİ EVİ VE KÜTÜPHANE YAPILACAK
Vali Şahin, tüm taleplerle ilgilenip hızlı çözümler üreterek, birim müdürlerine ilgili taleplerin hemen yerine getirilmesi konusunda talimat verdi. Çok katlı otoparkın, eski bakımsız ve çirkin görüntüsünden kurtarılarak daha modern ve güvenli bir hale getirildiğini söyleyen Vali Şahin: “Bununla da yetinmeyeceğiz. Daha önce bakımsız bir düğün salonu olarak kullanılan açık ve kapalı alanları komple yeniden düzenliyoruz. Buralarda kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza uygun alanlar oluşturacağız. Gençlerimiz için Bilgi Evi ve kütüphane, kadınlarımız için kurs merkezleri ve oraya gelip kurslara katılacak kadınlarımızın çocukları için oyun alanları oluşturacağız. Tüm mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” dedi. (Ali Arslan)

Editör: TE Bilişim