*Geçen yıl evlendirdiği büyük oğlu Serdar Yılmaz'ın gelini Melekşah Yılmaz'ı öldürdükten sonra yaşamına son vermesine inanamayan baba Abdulbari Yılmaz: “Olayın şokundayız. Mutlu bir yuvaları vardı. Gelinim dört aylık hamileydi” dedi.

KÖYDE TOPRAĞA VERİLDİLER
Önceki akşam Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bölükkonak köyünde av tüfeğiyle 22 yaşındaki eşi Melek Şah’ı öldüren 23 yaşındaki Serdar Yılmaz, aynı tüfekle intihar etmişti. 22 Yaşındaki Melek Şah Yılmaz ile Serdar Yılmaz, köydeki mezarlıkta yan yana toprağa verildi. Batman Bölge Devlet Hastanesi morgunda otopsileri yapıldıktan sonra Bölükkonak köyünde toprağa verilen Yılmaz çiftine yakınları göz yaşı döktü. Büyük oğlu Serdar’ı geçen yıl evlendirdiğini belirten 55 yaşındaki 11 çocuk babası Abdülbari Yılmaz, "Büyük oğlum Serdar’ı, böyle bir olaya iten nedeni hala anlamış değilim. Köyde çiftçilikle ailemin geçimini sağlıyorum. Serdar da yanımdaydı. Geçen yıl, yeğenim Melekşah ile severek evlenmişlerdi. Olaydan bir gün önce de Kozluk-Tosunpınar piknik alanına giden oğlum ve gelinim evlerine mutlu dönmüşlerdi. Ne olduysa, olaydan bir saat önce oldu" diye konuştu

“KAPIYI KIRDIM, CANSIZ BEDENLERİ YERDEYDİ”
Av tüfeği sesini duyduktan sonra hızla eve doğru koştuğunu belirten acılı baba Abdülbari Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Serdar liseyi tamamlamamıştı ama diğer çocuklarım okuyor. O da köyde yanımda kalıyordu. Akşam saatlerinde silah sesini duyduğumda hızla eve doğru koştum. Kapı kilitliydi. Kapıyı kırıp içeri girdiğimde manzara korkunçtu. Gelinim yerde yatıyordu. Oğlum Serdar ise son nefesini veriyordu. Hala olayın şokundayım, Serdar neden böyle bir olaya teşebbüs etti, bilemiyorum. Serdar'ın son günlerde morali bozuktu. Ama zeki bir çocuktu. Allah böyle bir olayı kimseye yaşatmasın.” Kozluk Jandarma ekipleri pompalı tüfeğe el koyarken, otopsileri Batman Bölge Devlet hastanesinde yapılan 22 yaşındaki Melekşah  ile 23 yaşındaki Serdar Yılmaz'ın cenazeleri, bu sabah ailelerinin gözyaşları arasında Bölükkonak köyündeki mezarlıkta toprağa verildi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim