**Batman’ın Sason ilçesinin 2400 nüfuslu Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, personel yetersizliğinden tüm işleri tek başına yapıyor. Batman’a tayin isteyen bir personelin ayrılması halinde ise ihale komisyonu toplanamayacak.

BELEDİYENİN İŞLERİ BAŞKANA KALDI
2009 Yılında Sason ilçesi Yücebağ Belde Belediye Başkanlığına seçilen ve iki dönemdir görevini sürdüren Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, dördü memur, toplam 7 personelle çalışıyor. 2400 Nüfuslu Belde’nin tüm işlerine koşmak zorunda kaldığını belirten Ak Partili Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya: “Belediye Başkanları arasında belki de işi en güç olanlar arasındayım. Çünkü sadece 7 personelim var. Biri de beldeden ayrılmak istiyor. Eğer bu personeli de kaptırırsak ihale komisyonu toplanamayacak duruma gelir” dedi.

“MAKAMDA OTURAMIYORUM”
Günü Yücebağ Belediyesi’ndeki makamından daha çok Batman’da geçiren Çetinkaya, bazı projelerin takibi için de başkentin yolunu tuttuğunu ifade etti. Çetinkaya, şöyle devam etti: “İki dönemdir görevdeyim. Ancak en zor işi de üstlenmek zorunda kaldım. Tabiri caizse 7/24 ayaktayım. Vasıflı elemanın olmaması elimi-kolumu bağlıyor. Gerektiğinde işçilerle birlikte elime kürek alıp yolda çalışıyorum. Beldeme hizmet vermekten asla yorulmuyorum ama beni en çok yoran vasıflı elemanın olmamasıdır.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim