** Belde mahallesindeki malikanesine bomba atılan Batmanlı işadamı Necat Nasıroğlu’na ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan bazı STK temsilcileri ile Oda Başkanları: “Nasıroğlu’nun malikanesine bomba atılması, yatırımların önünü kesmektir” dediler.

 

“YATIRIMCININ YANINDAYIZ”

Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde inşaat sektörünün yanı sıra gıda ve salça fabrikasını üretime açmaya hazırlanan işadamı Necat Nasıroğlu’nun malikanesine hafta sonu el bombası atılmasına bazı STK temsilcileri ve Oda Başkanları tepki gösterdi. Batman’a çivi çakan her yatırımcının yanında olduklarını belirten Batman Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, çözüm sürecinde yatırımların hızlandığı bir dönemde yatırıma yönelen işadamlarının huzurunu kaçırmaya kimsenin hakkı olmadığını ifade etti. Taş, şöyle konuştu: “İster batı ister yöre yatırımcısı olsun kim memleketimize bir çivi çakarsa destekler, yanında oluruz. Yatırımcının buradan ayrılması memlekete kaybettirir.”

 

NASIROĞLU: “MEMLEKET BİZİM”

Belde mahallesindeki malikanesinin bir bölümü zarar gören Nasıroğlu, ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunan STK temsilcileri, oda başkanları ve esnaflara teşekkür etti. İnşaat sektörünün yanı sıra yaklaşık 15 Milyon TL’ye mal olan gıda ve salça ağırlıklı tesisin de önümüzdeki günlerde üretime başlayacağını söyleyen işadamı Nasıroğlu: “Memleketimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu tür saldırılar bizi memleketimizde yatırım yapmaktan alıkoymayacak. Yakında üretime açacağımız tesisimizde yeni istihdam alanı oluşturacağız. Kurtalan ve Batman çevresinde ekimini yapacağımız fidelerden alacağımız ürünle salça ve gıdada Batman markasını oluşturacağız. 8 Yıl önce de böyle bir durum saldırıyla karşılaşmıştık. Yatırımlarımızı memleketimize yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim