“OPERASYONLARDA BAŞARILI SONUÇLAR ALDIK”

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, bölgede her alanda güzel gelişmelerin yakalandığını söyledi. Geceyi Batman’da geçiren Bakan Yardımcısı Ersoy ve Orgeneral Çetin’i, Batman Valiliği ziyaretinde Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve kurum müdürleri karşıladı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Ersoy ve Çetin’e plaket verdi. İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, bölge genelinde sağlanılan huzur ve güven ortamının kalıcı olması için operasyonların aralıksız devam ettiğini belirtti. Bakan Yardımcısı Ersoy : “Yaz döneminde yaptığımız Kıran-1, Kıran-2, Kıran-3 operasyonlarıyla çok başarılı sonuçlar elde ettik. Terör örgütü belki de tarihin en zayıf, en güçsüz günlerine geldi. Aynı zamanda 1 Ekim’de başlayan kış operasyonlarımızla da Kıran-4, Kıran-5, Kıran-6 operasyonlarını başlattık. Arkası devam edecek” diye konuştu.

ERSOY:“OPERASYONLARI KESMİYORUZ”

Bakan Yardımcısı Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tabi başlayan hiçbir operasyonumuzu da kesmiyoruz. Sahada güvenlik güçlerimizin basmadığı hiçbir yer kalmadı. Girmedikleri hiçbir in kalmadan mücadelemizi devam ettiriyoruz. Aynı şekilde halkımızın bugün yakaladığı bu huzur ve bu güven ortamını devam etmesi ve kalıcı hale gelmesi için Jandarmamızla, Polisimizle, Özel Harekâtımızla, Korucularımızla yer yer ihtiyaç olduğunda Mehmetçiğimizle hem sınırlarımızın içinde ve dışında devletimizin ve milletimizin bölünmez, bütünlüğüne, varlığımıza ve huzur ve güvenliğimize kast etmeye yeltenen bütün terör unsurlarına karşı aynı kararlılıkla mücadelemizi aralıksız devam edeceğiz.”

“BÖLGEDE GÜZEL GELİŞMELER YAŞANIYOR”

“Artık huzurun ve güvenliğin ne demek olduğunu son yıllarda yakaladığımız ortamda çok iyi gördük” diyen Bakan Yardımcısı Ersoy, konuşmasında şunları kaydetti: “Ekonomiden sosyal ilişkilerine kadar her alanda ne kadar güzel gelişmeler yakaladığımızı hep birlikte gördük. Bugün Batman’da terör konuşulmuyorsa, bugün Tunceli’nde terör konuşulmuyorsa, bugün Bingöl’de tarım ve hayvancılık konuşuluyorsa, bugün Hakkâri’de madencilik konuşuluyorsa, bugün Van tarihinin en yoğun turisti alabiliyorsa, bunların hepsinin sağlandığı huzur ortamından kaynaklandığını hem biz hem de en fazla bölge halkı biliyor. Bu itibarla halkımızın bugüne kadar verdiği destekle elde ettiğimiz başarıları bundan sonra pekiştirilerek devam edecek. Tüm bölge illerinde yaptığımız izlenimlerde de halka şefkat teröriste de olabildiğinde sert muamele ile bugüne kadar sağladıkları bu güzel ortam için emeği geçenlere teşekkür ederim.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim