Batman’ın eski mahallelerinden Kısmet’te ilk taziye evi binasının temelini atan Vali Hulusi Şahin, konuştu; “Muhtarlar bize uygun fiyatlarla arsa bulsun, biz alalım. Eski mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu okul, taziye evi ve park hizmetlerini getirelim.”

KISMET’TE İLK TAZİYE EVİ
Batman’ın 8 Bin nüfuslu Kısmet Mahallesi’nde arsayı Belediye’nin satın aldığı, yapımını iş insanı Rıdvan Müjdecioğlu’nun üstlendiği 2 katlı taziye evinde ilk harcı, Vali ve Başkanvekili Hulusi Şahin döktü. 810 Sokakta 340 metrekarelik alanda yapılacak taziye evi binasının temel atma törenine Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra İl Müftüsü Turgut Erhan, Belediye Başkan Yardımcıları, ünite müdürleri, Kısmet Mahalle muhtarı Tahir Cangir ve bazı semt sakinleri katıldı. İş insanı Rıdvan Müjdecioğlu, Vali Hulusi Şahin ile muhtarın istediği üzerine babası merhum Mehmet Necat Müjdecioğlu adını taşıyacak taziye evi binasını iki ayda bitirmeyi hedeflediğini belirterek; “Bu mahallemizde taziye evi binası yapmak bize nasip oldu” dedi.

“MAHALLE BULUŞMALARININ
MEYVESİNİ ALIYORUZ”

Temel atma töreninde konuşan Vali ve Başkanvekili Hulusi Şahin, ‘Mahalle Buluşmaları’nın meyvesini aldıklarını ifade etti. Batman’ın eski mahallelerinin muhtarlarına seslenen Vali Şahin, şunları kaydetti; “Maalesef eski mahallelerimizde okul, taziye evi ve park gibi sosyal donatılar eksik. Mahalle buluşmalarında genelde bu taleplerle karşı karşıya kalıyoruz. Bu nedenle muhtarlara çağrım var. Bize uygun fiyatlarla yer bulun, biz arsayı alalım. Gerekli hizmetleri de getirelim. Daha önce burada düzenlediğimiz ‘Mahalle Buluşması’nda muhtar yer konusunda yardımcı olacağını söyleyince, biz de arsayı satın aldık. Şimdi de bu binanın yapımını Batmanımıza ilk 5 yıldızlı oteli kazandıracak iş insanı Rıdvan Müjdecioğlu yapacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim