**İl il dolaşıp seçim nabzını tutan gazeteci-yazar Yavuz Donat, konuk olduğu Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’nde gazetecilerle sohbet etti. Batman’a yakışan bir Cemiyet binasıyla karşılaştığını belirten Donat; “Hiçbir İl’de böyle güzel bir lokal görmedim” dedi. 


BGYC YÖNETİMİYLE BİR ARADA
Beraberinde Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Zahireciler ve Hububatçılar Derneği eski Başkanı Vahit Altunç ve Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Mehmet Gönenç’le birlikte Belde Mahallesi Kültür merkezi karşısındaki BGYC lokalini ziyaret eden yazar Yavuz Donat, lokal binası ile bahçeye hayran kaldı. Hafta sonunu Batman’da geçiren Donat, farklı kesimlerle de görüşüp 7 Haziran seçiminin nabzını tuttu.


BATMAN’IN MODERN YÜZÜ
Kültür sarayı karşısındaki BGYC binası ile lokaline övgü yağdıran Donat; “Bir çok İl gezdim. Hiçbir yerde olmayan bir Cemiyet binasını Batman’da gördüm. Yapımında emeği geçenleri kutluyorum. Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’ne de üye olmak istiyorum. Buradaki lokal binasını her yerde anlatacağım” dedi. BGYC Başkanı Arif Arslan ile bazı yönetim kuru üyeleriyle bir süre sohbet eden Donat, daha sonra Vali Çelik’le Batman Park’ta Batman’ın son durumu hakkında bilgi aldı. Donat, Cumartesi akşamı Batman’dan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim