Batman Valiliği’nin ‘halkla bayramlaşma’ programı, ilgi gördü. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuaye salonundaki programa Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, kamu kurum yöneticileri, askeri erkân, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma töreninde halkla bir araya gelen Vali Şahin, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, Ramazan Bayramını kutladı.


POLİS VE ASKERLE BAYRAMLAŞMA
Valimiz Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir ile birlikte Batman Özel Harekat Kampüsünü  ve Bıçakçı Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, polis ve askerlerle bayramlaştı. Vali Şahin ve beraberindekiler, Valilik tarafından yaptırılan dev Türk Bayrağı'nın dikim törenine katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasın ardından, Türk Bayrağı göndere çekildi.

ZİYARET TRAFİĞİ
Vali Hulusi Şahin, Eşi Ebru Şahin ve Milletvekili Ziver Özdemir ile birlikte , Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Merkezi'ni ziyaret ederek, burada kalan vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra il yöneticileri Batman Bölge Devlet Hastanesi'ndeki hastalara ve sağlık personellerine bayram ziyaretinde bulundular.

Editör: TE Bilişim