** Kurban bayramı tatili başlarken, mesainin son gününde Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Suriyeli sığınmacıların da aralarında bulunduğu dar gelirli ve muhtaç ailelere toplam 2 Milyon 128 bin TL’lik nakdi yardımı, PTT Şubeleri ve bankalarda izdihama yol açtı.

PTT ŞUBESİ’NDE İZDİHAM
Kurban bayramı arifesinde dar gelirli aileler ile Suriyeli sığınmacılara nakdi yardımın verildiği PTT Şubeleri ile Ziraat Bankası Şubelerinde izdiham yaşandı. Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan, tespit ettikleri muhtaç ve dar gelirli ailelerin yanı sıra Suriyeli 1230 ailenin de nakdi yardımdan yararlanacağını kaydetti. Nakdi yardımın dünden itibaren ailelerin hesaplarına ödendiğini ifade eden Arslan: “Toplam 2 Milyon 128 bin lira yardımı, bayram öncesinde dar gelirli ailelere ulaştırılacak” dedi.

ŞUBE MÜDÜRÜ MEMUR GİBİ ÇALIŞTI
Batman PTT Merkez Şube Müdürü Maruf Özülkü, izdiham nedeniyle veznede memur gibi görev yaptı. Makamdan çok veznede görev yapan Özülkü: “Mesainin son gününde binin üzerinde işlem yapıldı. Daha çok nakdi ve sosyal yardımların taleplerini karşıladık. Şubemiz, Pazartesi ve Salı günlerinin yanı sıra Perşembe günü öğle saatlerine kadar da hizmet verecek. İzdiham olunca veznede görev aldım” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim