**2004 Yılından bu yana Batman’da galericilik sektöründe hizmet veren Emre Auto, yılda ortalama 300-350 araç satışı gerçekleştiriyor. Emre Auto sahibi Fırat Tunç: “Müşterilerimize sunduğumuz güven, tercihte önemli etken” diyor…

TAKSİTLE ARAÇ SAHİBİ OLMA İMKANI

Otogalericiler sitesinde hizmet veren Emre Auto, araç sahibi olmak isteyenlere sunduğu imkanlarla adından söz ettiriyor. Aylık ortalama 30-40 civarında araç sattıklarını belirten Emre Auto sahibi Fırat Tunç: “2004 Yılından beri bu sektördeyiz. Oluşturduğumuz güven, tercih edilmemizdeki en büyük etken. Volkswagen ve Mercedes bayileri başta olmak üzere birçok firmayla özel anlaşmalarımız bulunuyor. Sıfır ve ikinci el olmak üzere yılda yaklaşık 300-350 otomobil satışı gerçekleştiriyoruz. Özel araç ve ÖTV’siz engelli araç siparişi de alıyoruz. Ayrıca araç sahibi olmak isteyenlere tüm kredi kartlarına 9 taksit imkan sunuyoruz” dedi.

“PTT VE BANKA ŞUBELERİ, SİTEDE OLMALI”

Tatil sezonuyla birlikte araç satışlarında dönemlik bir durgunluk olduğunu da kaydeden Tunç, şöyle devam etti: “Tüm sektörlerde olduğu gibi bizim sektörümüzde de yaz mevsimi nedeniyle bir durgunluk var. Ancak bu durum geçici. İnsanlarımız tatilden dönmeye başladı. Sıfır araçlardaki ÖTV oranları nedeniyle son zamanlarda ikinci el araçlara ilgi oldukça arttı. Kısa bir süre sonra galericiler sitesinde hareketlilik tekrar başlar. Sitemizde büyük bir eksiklik olan banka şubesi sorunun giderilmesini istiyoruz. PTT Şubesi, Noter ve bankaların şube açmasını uzun süredir dile getiriyoruz ama bir gelişme yok. Galereciler sitesi Batman ekonomisine ciddi katkıda bulunuyor. Ancak hala ilimizde korsan galericilik de sürüyor. Bu konuda Belediye, Maliye ve Emniyet’in daha sıkı çalışmalar yapmasını istiyoruz. İl yöneticilerimizin sitemizin sorunlarına duyarlılık göstermelerini diliyoruz.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim