AK Parti Batman İl Başkanlığını ziyaret eden Başkan Bahadır, partililerden Batman’la ilgili bilgi aldı. İstanbul Bahçelievler ilçesinde yaşayan vatandaşların memleketlerine bir dizi ziyarette bulunan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Sivas, Tokat, Kastamonu, Sinop, Muş, Siirt’ten sonra Batman’a da gelerek bir dizi temaslarda bulundu. Kentte ilk ziyaretini AK Parti Batman İl Başkanlığına gerçekleştiren Başkan Bahadır, Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, ilçe ve belediye başkanları ile partililerle bir araya geldi. 
 

“BATMAN’IN GELİŞİMİ BİZLERİ MUTLU ETTİ” 

Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Bahadır, “Bahçelievler’de yaşayan vatandaşların demografik yapısına göre bölgede bir ziyaret gerçekleştirdik. Bahçelievler ilçesinde hangi ilden vatandaşlar yaşıyorsa o illere bir ziyaret gerçekleştirdik. Sivas, Tokat, Kastamonu, Sinop illerini ziyaret ettik. Bölgede ise Muş’tan başladık. Daha sonra Siirt ve şimdi de Batman’dayız. Bizler gibi burada gönül vermiş insanlarla olmak bizleri mutlu ediyor. Bahçelievler ilçesinde ikamet etmiş olup Batmanlı olan vatandaşlarımızın memleketine geldik. Burada gördüklerimizi orada yaşayan Batmanlılar ile paylaşıyoruz. Bu durum oradaki Batmanlıların hoşuna gidiyor. Vatandaşlardan hoş olumlu cevaplar alıyoruz. Batman’ın güzel bir gelişim içerisinde olduğunu gördük. Batman’ın gelişimi bizleri mutlu ediyor” dedi.

BAŞKAN YARDIMCILIĞINI BATMANLI AV. HELİN GÖRGÜL YAPIYOR 

Öte yandan Başkan Bahadır’ın yardımcılığını aslen Beşirili olan Av. Helin Görgül yapıyor. Av. Görgül, avukatlık mesleğinin yanı sıra partisindeki başarısıyla da adından söz ettiriyor. 24 Yılı aşkın süredir İstanbul’da avukat ve arabulucu olarak görev yapan Görgül, 1992 yılında ilçe olan Bahçelievler'in ilk kadın belediye başkan yardımcısı olma özelliği taşıyor. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim