** Fenomen şırdancı Mehmet Sur, Güneydoğu’daki ilk şubesini Cumartesi günü Batman’da açıyor. Açılışa Batmanlıları davet eden şırdancı Mehmet; “Batman’ı, memleketim Diyarbakır kadar çok seviyorum. Batman’ın lezzette güzelliklerine güzellik katacağız” dedi.

AÇILIŞA ÜNLÜ İSİMLER KATILIYOR
Türkiye’de fenomen haline gelen Şırdancı Mehmet, Güneydoğu’daki ilk şubesini
Batman’da açıyor. Gültepe kavşağında yapımı tamamlanan şube Cumartesi günü hizmete giriyor. Açılışa Prof. Dr. Nihat Hatip Hatipoğlu, ‘Zahide Yetiş’le Mutfak Bahane’ program sunucusu Zahide Yetiş ve ünlü sosyal medya fenomenleri katılacak. Hasankeyf’teki gastronomi festivaline de katılan şırdancı Mehmet, açılış öncesi Batman Çağdaş’ı ziyaret etti.

“BATMAN BİR MÜCEVHER GİBİ”
Aslen Diyarbakırlı olmasına rağmen Batman’ı memleketi kadar sevdiğini belirten Mehmet Sur; “İstanbul ve yurtdışındaki şubelerin ardından 16. Şubeyi Batman’a açıyoruz. Güneydoğu’daki ilk şube Batman’da olacak. Daha sonra Samsun ve Diyarbakır’da şubelerimizi açacağız. Batman’ı çok sevdim, gelişime açık bir şehir. Burayı Güneydoğu’nun mücevheri olarak görüyorum. Batman gastronomide de iyi yerde, güzel lezzet durakları var. Biz de bu güzelliklere güzellik katacağız. Ana menümüz şırdan olacak ama yöreye özgü sulu yemeklerimiz de mevcut olacak. 28 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirecekleri açılışa tüm Batmanlıları bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim